Schuur met overkapping

Bij een nieuw vrijstaand landhuis in Sint Maartensbrug zijn wij een grote veldschuur met overkapping aan het bouwen. Alle segmenten zijn geproduceerd in onze werkplaats en worden op locatie gemonteerd.

Robuuste uitvoering

In het Noord-Hollandse Sint Maartensbrug bouwen wij een unieke schuur waarvan we het ontwerp in nauw overleg met de opdrachtgever hebben gemaakt. Op de stevige fundering staat een houtconstructie die naar wens van de opdrachtgever extra robuust is uitgevoerd. De balken zijn van douglas, dat garant staat voor een lange levensduur van deze schuur. Aan de lange zijde hebben we een grote overkapping aangebouwd – dit wordt een heerlijke plek om van het Noord-Hollandse landschap te genieten.

Afwerking

De gevel hebben we voorzien van een duurzame gevelbekleding die aansluit bij de uitstraling van het nieuwe landhuis dat naast de schuur wordt gebouwd. De planken zijn van Fraké-Noir, ook bekend als 'Afrikaans Eiken': een duurzame houtsoort met een prachtige vlamtekening. Dankzij de thermische modificatie gaat dit type hout lang mee.

Geïsoleerde betonvloer

De vloer is ook door ons uitgevoerd. Omdat deze schuur als hobbyruimte gebruikt gaat worden is gekozen voor een geïsoleerde betonvloer. Dit wordt een comfortabele mancave!

Afmetingen

Deze schuur is heerlijk ruim: 12 x 6 meter, met daar aanvast nog een overkapping van 12 x 3 meter.
Hoogte: 5 meter. Goothoogte schuur: 2,6 meter. Goothoogte overkapping: 2,2 meter.

Bekijk ook deze schuren:

Eikenhouten tuinkamer

Luxe tuinkamer met overkapping

Lees meer

Garage met stalling

Standaard configuratie, uitgevoerd met duurzame opties

Lees meer

Hobbywerkplaats

Ruime maatwerk hobbyruimte met berging en overkapping

Lees meer