Werkwijze

Soetendaal Schuren heeft ruim vijftien jaar ervaring met het bouwen van projecten door heel Nederland en België. We weten als geen ander uw wensen om te zetten in een passend ontwerp.

1.

Vrijblijvend gesprek

We bespreken uw wensen bij u thuis of in onze showroom en informeren u over de materialen en afwerkingen.

2.

Offerte

Op basis van uw wensen stellen wij een vrijblijvende prijsopgave samen. Na akkoord gaan wij aan de slag met het eerste ontwerp.

3.

3D-ontwerp

Onze tekenaars maken een 3D-ontwerp van de schuur. Deze toetsen we samen aan de gestelde eisen, om het ontwerp van uw droomschuur helemaal naar wens uit te werken.

4.

Augmented Reality

Tijdens het ontwerpproces kunt u indien gewenst uw droomschuur in 3D bekijken met Augmented Reality. Bekijk hier een demo van de werking met een AR-model van een van onze schuren.

5.

All-in totaalprijs

Na akkoord op het definitieve ontwerp en de gekozen opties maken we een definitieve all-in totaalprijs. De opdrachtbevestiging wordt getekend en we plannen de productie in.

6.

Productie en levering

De schuur wordt door onze vakmensen geproduceerd in onze eigen werkplaats. De onderdelen worden geleverd in heel Nederland en België en optioneel compleet gemonteerd.

7.

Garantie en service

Wij streven naar schuren met de hoogste kwaliteit voor een duurzaam resultaat. Na de oplevering van de schuur staat ons team voor u klaar om service te verlenen op locatie, in heel Nederland en België.

Uw droomschuur bespreken?

Wij maken graag een afspraak om uw wensen door te nemen. Op locatie of in onze showroom.