Schuur met garage

Bij een woning in het waterrijke nieuwbouwproject 'Weespersluis' ten oosten van Amsterdam hebben wij deze eigenzinnige blauwe schuur met garage gebouwd. Ruim en multifunctioneel.

Multifunctioneel

De schuur is in nauw overleg met de opdrachtgever ontworpen en uitgevoerd. Het is een multifunctonele schuur geworden die ruimte biedt voor berging van (tuin)gereedschap, maar ook gebruikt wordt als hobbywerkplaats. De dubbele deuren aan de achterzijde geven toegang tot de garage waarin een oldtimer opgeknapt gaat worden.

Maatwerk vakmanschap

Deze schuur is door vakmensen gebouwd in onze eigen werkplaats en op locatie gemonteerd. Vanwege de ondergrond in deze omgeving is de schuur gebouwd op een fundatie die steunt op heipalen. De schuur is aan de buitenzijde tot in de puntjes afgewerkt. De binnenzijde hebben we casco opgeleverd, zodat de opdrachtgever de schuur zelf naar wens kan isoleren en aftimmeren.

Eigenzinnige kleur

Het thema van het nieuwbouwproject is 'waterrijk'. Daar hoort een frisse kleur bij: het Zweeds rabat hebben we voorzien van de kleur 'Lulworth Blue No. 89' van het eigenwijze merk Farrow and Ball, dat bekend staat om de ongebruikelijke namen die ze aan hun kleurstalen geven.

Bekijk ook deze schuren:

Woodcorner

Houten schuur met speelse indeling

Lees meer

Schuur met veranda

Schuur met sfeervolle veranda en gamezolder

Lees meer

Hobbywerkplaats

Ruime maatwerk hobbyruimte met berging en overkapping

Lees meer