Robuuste budget schuur

Deze kleine houten schuur is een budget-model, ontworpen en uitgevoerd met aandacht voor detail. De vormgeving en materialen zijn nauwkeurig afgestemd op de naastgelegen boerderij en bijgebouwen.

Of het nu een grote high-end schuur is of een kleine low-budget schuur: Soetendaal zet zich altijd maximaal in voor een robuust en duurzaam resultaat. Ook bij deze kleine schuur in Hattem, waarbij vormgeving en materialen nauwkeurig zijn afgestemd op de omgeving. Zo is het dak van de schuur uitgevoerd met het type en kleur dakpan dat ook is gebruikt op de daken van de naastgelegen boerderij en bijgebouwen.

De opdrachtgever wil de schuur gebruiken als motorstalling en opslag van tuingereedschap. De basis is een vloer van gewapend beton. Wij hebben de schuur voorzien van een functionele dubbele deur van douglas voor optimaal gebruiksgemak. In de schuur is altijd een natuurlijke lichtingval door de sfeervolle ramen aan beide zijkanten. Het douglas hout aan de buitenzijde is afgewerkt met een transparante beits, die de schuur optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Lengte: 4,5 m. Diepte: 4,5 m. Hoogte: 3,5 m.

Bekijk ook deze schuren:

Woodsec

Sfeervolle schuur met overkapping

Lees meer

Woodmod

Gesloten schuur met zolder

Lees meer

Woodflow

Kleine functionele schuur

Lees meer