Grote veldschuur

Bij een nieuwgebouwde vrijstaande villa hebben wij een grote veldschuur gerealiseerd. Alle segmenten zijn geproduceerd in onze werkplaats en op locatie gemonteerd.

Multifunctionele veldschuur

In deze veldschuur komen veel functies samen. De linkerzijde is ingericht als stal voor schapen en voorzien van een hooizolder. Het middendeel is een ruime garage met voldoende ruimte voor opslag en stalling van tuinmeubilair, fietsen en een grote zitmaaier. En als klap op de vuurpijl is deze schuur voorzien van een ruime buitenkeuken en lounge.

De eisen en wensen van de eigenaar hebben wij gevisualiseerd door middel van 3D tekeningen om vooraf een perfect beeld te geven van de ideale indeling. Alle segmenten van de veldschuur zijn in onze werkplaats geproduceerd en op locatie gemonteerd.

Materialen en afmetingen

Het middenstuk van de schuur met de berging staat op een betonvloer. De rest van de veldschuur staat op solide betonranden en betonpoeren, de vloeren van de stal en buitenkeuken zijn afgewerkt met bestrating.

Het douglas potdekselwerk is onderhoudsvrij afgewerkt met diepzwarte GW 310 Induline. De balken zijn afgewerkt met een transparante beits die een optimale bescherming biedt tegen schimmels, uv en aantasting door wespen.

Lengte: 15 m. Diepte: 4,5 m. Hoogte: 4,5 m.

Bekijk ook deze schuren:

Eikenhouten tuinkamer

Luxe tuinkamer met overkapping

Lees meer

Schuur met veranda

Schuur met sfeervolle veranda en gamezolder

Lees meer

Woodflue

Sfeervolle schuur met binnen- en buitenhaard

Lees meer