Tuinschuur met garage

Deze ruime tuinschuur met garage en overkapping hebben wij gerealiseerd voor een opdrachtgever in Hattem. Het ontwerp is gebaseerd op ons model 'Woodstark' en is aangevuld met duurzame opties.

Deze riante tuinschuur met garage is gebaseerd op ons populaire model 'Woodstark'. De standaard uitvoering is aangevuld met duurzaam en functioneel maatwerk: er is een borstwering aangebracht van metselwerk en de schuur is voorzien van hardhouten deuren met driepuntssluiting. Op verzoek van de opdrachtgever hebben wij een ingestorte hoeklijn aangebracht zonder hinderlijke drempel zodat de zitmaaier gemakkelijk de schuur in- en uitgereden kan worden.

Multifunctioneel

Deze schuur is uitermate geschikt voor meerdere functies. De overkapping kan worden gebruikt als zitgedeelte of het plaatsen van een jacuzzi en het afgesloten deel is ideaal voor stalling van voertuigen en opslag van tuinmeubelen en gereedschappen. Meer weten over de mogelijke indelingen en opties die wij bieden voor dit model? Lees dan verder op de pagina 'Woodstark'.

Lengte: 12 m. Diepte: 4,5 m. Hoogte: 3,75 m.

Bekijk ook deze schuren:

Woodfun XL

Grote schuur met overkapping

Lees meer

Woodcombination

Riante schuur met overkapping

Lees meer

Woodspecial XL

Grote tuinschuur met luifel

Lees meer